12/7/2023

Förenkla din lagerhantering med vår app

Skruvab har sedan några år tillbaka en egen praktisk applikation för lagerhantering.

Vår programvara är skapad för att hjälpa dig och ditt företag att optimera era arbetsflöden och samtidigt minska risken för eventuella produktionsstörningar.

Tidsbesparing

Med vår app kan du bokstavligen spara tid med varje inköp. Ingen mer onödig tid som spenderas framför en dator eller på telefonen. Du kan nu slutföra dina inköp snabbt och smidigt med ett par enkla knapptryckningar.

Kostnadsfri Installation

Vår app är inte bara tidsbesparande, bekväm och effektiv, den är också helt gratis att installera. Du kan dra nytta av dessa fördelar utan några extra kostnader.

Anpassad Service

Vi hjälper dig att komma igång genom att anpassa produktsortimentet efter dina specifika behov och placera QR-koder på de mest praktiska platserna i din lokal. Vårt mål är att göra appen så användarvänlig som möjligt för din verksamhet.

Sammanfattningsvis

vår app är den ultimata lösningen för att förenkla och effektivisera din lagerhantering. Den erbjuder en bekväm och kostnadsfri installation samt hjälper dig att spara tid och minska produktionsstopp. Hör av dig till oss idag och upplev dessa fördelar själv.

Publicerad den

12/7/2023

Franz Jarl

Kvalité & Försäljning

Om Skruvab

Hos Skruvab finner du fästelement med tillhörande tillbehör. Våra samarbetspartners är såväl lokala som globala. Inget är för stort eller för litet, med en bra dialog och gott samarbete hjälps vi åt att lösa de utmaningar som vi dagligen stöter på.