16/8/2023

Skruvab är Stolt Representant för Ovvo i Sverige

Vi är glada att meddela en spännande utveckling inom vår verksamhet. Skruvab har nu blivit den officiella representanten för Ovvo i Sverige.

Ovvo är en global ledare inom förbindningsteknik. Deras innovativa lösningar har revolutionerat sättet att ansluta material på ett enkelt, snabbt och effektivt sätt. Ovvo är känt för sin unika och patenterade teknologi som inte kräver skruvar, klibb eller traditionella förbindningsmetoder. Istället erbjuder de en snäppfunktion som gör monteringen smidigare och starkare än någonsin.

Vad Detta Innebär för Er

Som Sveriges representant för Ovvo kommer Skruvab att erbjuda dig tillgång till Ovvos imponerande sortiment av produkter och lösningar. Du kommer nu kunna dra nytta av följande fördelar:

  • Innovativa Förbindningslösningar: Upptäck Ovvos unika teknologi som förenklar montering och förbättrar hållfastheten. Du kommer att kunna hantera olika material och projekt med lätthet.
  • Hög Kvalitet och Hållbarhet: Ovvos produkter är kända för sin överlägsna kvalitet och hållbarhet. De är konstruerade för att hålla och möta de tuffaste kraven.
  • Snabb och Enkel Installation: Tack vare Ovvos snäppfunktion kan du spara tid och arbetskraft vid monteringen. Detta kommer att öka din effektivitet och minska kostnaderna.
  • Miljövänliga Alternativ: Ovvo har ett starkt fokus på hållbarhet och miljömedvetenhet. Deras lösningar bidrar till att minska avfallet och spara resurser.


Kontakta Oss
Vi ser fram emot att kunna erbjuda er dessa banbrytande förbindningslösningar och hjälpa er att ta era projekt till nästa nivå. Om du är intresserad av Ovvos produkter och vill veta mer, tveka inte att kontakta oss. Vi är här för att besvara dina frågor och stödja dig i dina behov.

Besök Ovvos officiella webbplats för mer information: Ovvo Officiell Webbplats

Publicerad den

16/8/2023

Franz Jarl

Kvalité & Försäljning

Om Skruvab

Hos Skruvab finner du fästelement med tillhörande tillbehör. Våra samarbetspartners är såväl lokala som globala. Inget är för stort eller för litet, med en bra dialog och gott samarbete hjälps vi åt att lösa de utmaningar som vi dagligen stöter på.