6/7/2023

Välkommen Ulf Engberg till Skruvab!

Vi är mycket glada över att få introducera vårt senaste tillskott till Skruvab-familjen, Ulf Engberg!

Ulf Engbergs Imponerande Lager- och Logistikerfarenhet

Ulf anslöt sig till vårt team i maj och har sedan dess varit en omedelbar tillgång till vårt företag.

Med nästan två decennier av erfarenhet inom lager och logistik är Ulf en sann veteran inom sitt område. Det är ingen överraskning att han kan hantera samtliga typer av truckar och är en mästare på sitt område. Med Ulf ombord kan vi vara säkra på att våra lager- och logistikoperationer kommer att fortsätta att blomstra.

När Ulf blev artist och tågrånare

Men Ulf är mer än bara en lager- och logistikexpert. Han har också en spännande och mångsidig sida som vi inte kan låta bli att dela med oss av. Visste du att Ulf tidigare haft en "tågrånarperiod" i sitt liv. Det var en del hans roll på High Chaparral. Ulf har med andra ord erfarenhet av att både underhålla, råna och hantera en lagerverksamhet.

Mat och Hockey - Två av Ulf Engbergs Passioner

Ulf är en sann matentusiast. Han älskar att njuta av god mat och även om han inte är kock själv, har han ett stort intresse för kulinariska mästerverk. Om du någonsin behöver rekommendationer om var du kan hitta de bästa matställena eller om du vill diskutera de senaste matrelaterade trenderna, är Ulf definitivt personen att vända dig till.

Utöver mat är Ulf också en hängiven supporter av Värnamo Tigers och Färjestad. Han är entusiastisk över att följa lagen och stödja dem i deras framgångar. Att delta i matcher och följa hockeyn är en av hans stora intressen.

Varmt Välkommen

Så låt oss tillsammans välkomna Ulf Engberg till Skruvab och se fram emot en spännande resa tillsammans. Med hans erfarenhet, engagemang och unika färdigheter kommer vi att fortsätta att blomstra som ett team.

Publicerad den

6/7/2023

Franz Jarl

Kvalité & Försäljning

Om Skruvab

Hos Skruvab finner du fästelement med tillhörande tillbehör. Våra samarbetspartners är såväl lokala som globala. Inget är för stort eller för litet, med en bra dialog och gott samarbete hjälps vi åt att lösa de utmaningar som vi dagligen stöter på.